Priča oko odlaska Marija Mandžukića u Manchester City se zakotrljala.
 
Najprije su engleski mediji objavili da je engleski prvak ponudio Atleticu 32 milijuna eura za hrvatskog napadača, a danas španjolska radijska postaja Copa tvrdi da madridski klub na stolu ima ponudu Cityja od nevjerojatna 42 milijuna eura.
 
"Atletico Madrid na stolu ima tri ponude: jednu od Manchester Cityja od 42 milijuna eura za Mandžukića, kojeg je Atletico doveo za 20 milijuna eura, drugu od West Bromwicha za Rodrigueza i treću od jednog kluba Premierlige za Marija Suareza", tvrdi Antonio Ruiz, dobro upućeni novinar Cope.
 
City zbog ozljeda napadača mora igrati s "lažnom devetkom"
 
Manchester City ove sezone ima ima velikih problema s ozljedama napadača. Sergio Aguero i Edin Džeko su izvan terena, pa Manuel Pellegrini kao "lažnu devetku" koristi Jamesa Milnera.
 
Mandžukić je ovog ljeta stigao iz Bayerna i za momčad španjolskog prvaka postigao 14 golova. Atletico će u siječnju dovesti Fernanda Torresa iz Milana, a neki mediji smatraju da povratak El Nina u Madrid znači da će klub prihvatiti ponudu engleskog prvaka za Mandžukića.
 
Ako zaista napusti Vicente Calderon za 42 milijuna eura, Mandžukić će postati najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.