Trener Real Madrida Carlo Ancelotti je, očekivano, najveći dio konferencije za medije nakon 1:0 pobjede protiv Seville posvetio strijelcu pobjedničkog gola Luki Modriću

Očekivano, da, jer Luka Modrić je Realov heroj utakmice sa Sevillom. Zabio je kapetan 'vatrenih' fenomenalan gol za pobjedu 'kraljeva' 1:0, a na konferenciji za medije nakon utakmice Carlo Ancelotti je dobio 'milijun' pitanja o legendarnom Hrvatu.
'Luka je zaslužio ovaj gol i zaslužio je da ga slavimo s njim', kazao je Ancelotti te po tko zna koji put progovorio o Modrićevoj budućnosti i Madridu:

'Produljenje ugovora? Ista situacija kao s Tonijem Kroosom i Nachom. Klub će to riješiti u mjesecima koji dolaze. Modrićeva budućnost je u njegovim rukama. Čekat ćemo njegovu odluku.'

Teška je ovo sezona za Modrića koji je ispao iz prvih 11, najčešće ulazi s klupe...

'Kako mogu pomoći Modriću? Teško je to. Razumijem kada je Luka tužan, ali ovo nije njegov kraj. Cijeli svijet to misli, ali nije. I dalje ima energije, ovo nije kraj njegove karijere. Pogledajte ga samo, pa on ima 39 godina! I da, teško mi je ostavljati ga na klupi. On je primjer svim igračima', razglabao je Ancelotti te zaključio:

'Ne mogu znati što se događa u Modrićevoj glavi. On je odlična, jako skromna osoba. Volim ga. Ne znam želi li ostati u Realu kako bi bio rezerva. Ono što želim reći jest da nije bitno koliko minuta igraš, već što pokazuješ u tom vremenu', zaključio je trener Real Madrida Carlo Ancelotti.