Prva tri susreta play-off-a Lige prvaka odigrana su su sinoć, a jedini susret bez golova odigrali su nizozemski Ajax i ciparski Apoel, prenosi Anadolija.

Prošlogodišnji polufinalist Lige prvaka Ajax gostovao je u Nikoziji protiv ciparskog prvaka Apoela. Susret je završen bez golova, a ono što je obilježilo utakmicu je crveni karton Ajaxovog defanzivca Noussaira Mazraoua, koji je nakon drugog žutog isključen iz igre u 80. minuti susreta.

Austrijski Lask je u Linzu dočekao belgijski Club Brugge. U prvom susretu play-offa bolji su bili gosti koji su slavili pobjedu sa minimalnih 1:0. Gol je iz penala u 10. minuti postigao Hans Vanaken.

U trećem susretu današnjeg programa snage su odmjerilii rumunski Cluj i praška Slavia. I u ovom meču bolji su bili gosti, odnosno Slavia koja je golom Lukasa Masopusta u 28. minuti došla do vodstva, a tim rezultatom završen je i meč.

Preostala tri susreta play off-a igraju se u srijedu. Zagrebački Dinamo na Maksimiru će ugostiti norveški Rosenborg. Crvena zvezda će u švicarskom Bernu gostovati kod Young Boysa, dok grčki klub Olympiakos u Pireju dočekuje ruski Krasnodar.

Revanš utakmice play off-a na rasporedu su 27. i 28. kolovoza.

Šest pobjednika susreta play off-a bit će priključeno s još 26 ekipa koje su izravno uvrštene u grupnu fazu. Susreti 1. kola grupne faze Lige prvaka na programu su 17. i 18. rujna.