Hercegovačko-neretvanski Županijski odbor Mladeži HDZ-a BiH u petak je u Općinskoj organizaciji te stranke u Rami održao sjednicu na kojoj je iskazana puna potpora kandidatu te stranke za načelnika općine Rama Anti Pavličeviću na predstojećim Lokalnim izborima u BiH.

Sjednicu je predvodio Anđelko Maslać, predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a, a uz ostale članove ŽO Mladeži, na sjednici su sudjelovali i Ante Pavličević, kandidat za načelnika općine Rama i Damir Šunjić, glavni tajnik Mladeži HDZ-a BiH, priopćeno je u subotu iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Svim članovima Mladeži obratila se predsjednica OO Mladeži HDZ BiH Rama Adrijana Prskalo koja je u svom govoru istaknula kako OO Mladeži te stranke iz Rame aktivno radi na pripremama za Lokalne izbore u BiH, gdje će nastupiti u koaliciji pod nazivom „Koalicija hrvatskih stranaka“, koju čine HDZ BiH, HSP BiH i RDS.



 Glavni tajnik Mladeži HDZ BiH Damir Šunjić izvijestio je sve prisutne o detaljima održavanja sportskih igara Mladeži, koje će se održati 27.i 28. kolovoza 2016. godine u organizaciji te mladeži na terenima hotela Đulić u Širokom Birjegu.

 Kandidat za načelnika općine Rama Ante Pavličević svim je prisutnim članovima Mladeži i gostima predstavio svoj program te se osvrnuo na neriješene probleme u toj općini za koje kaže, kako su se nagomilali u proteklom razdoblju. Pritom je dodao kako će fokus njegovog djelovanja biti na rješavanju tih problema.

 Osim toga, na sjednici je iskazana puna potpora ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a Anti Pavličeviću, koji dolazi iz redova Mladeži OO HDZ BiH, na njegovoj kandidaturi za načelnika Općine.  

 Nakon sjednice upriličen je obilazak etnografskog muzeja u sklopu Franjevačkog samostana na Šćitu, gdje su se članovi ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a upoznali s kulturnim znamenitostima, životom stanovnika i narodnim običajima ovoga kraja.

Večernji list