I dalje gazi Zizouv Real. U posljednje četiri utakmice postigli su čak 15 pogodaka i četiri kola prije kraja drže priključak za Barcom i Atleticom koji su samo bod ispred. Poraz u Wolfsburg bio je jedini loš dan Kraljevskog kluba još tamo od kraja veljače i domaćeg poraza od Atletica. Sve drugo bile su pobjede.

Jedino što ih može zaustaviti do kraja sezone su ozljede. Gareth Bale jako je naljutio legendarnog francuskog nogometaša alžirskog porijekla. Velšanin ima opet problema s listom, ali i leđima. Do nove ozljede došlo je na – golfu! Navodno ga je Bale igrao satima i to u na jugu Španjolske gdje je išao posjetiti jedan turnir.

Zidane je tražio objašnjenje Realovih liječnika i onda je saznao da se ozljeda nije dogodila na treningu. Temperamentni Zizou je na press konferenciji uoči Villarreala bio vidno uzrujan zbog svega, a umjesto da slavi sinoćnju pobjedu, u kojoj je krasan gol zabio i naš Modrić, na trenutak ga je 'presjeklo' kad je Cristiano Ronaldo nakon utakmice teže hodao držeći se za zadnju ložu.

''Cristiano se prestrašio. Zato je odmah otišao u svlačionicu jer je bio zabrinut da nije nešto ozbiljnije. I ja sam se prestrašio, ali sad sam mirniji. Radi se vjerojatno o jačem grču. Znat ćemo više tijekom četvrtka'', rekao je sinoć trener Reala.

U subotu Real već gostuje kod Raya Vallecana. Neće se umoriti od puta, ali 'nabrijani mali' Rayo anarhistički-ljevičarskog duha iz madridskog predgrađa baš jako ne voli rojalistički klub. Vidjet ćemo hoće li Bale i Ronaldo biti spremni ili bi mogli dobiti poštedu, jer u utorak već imaju zakazan 'spoj' s Manchester Cityjem.