Predsjedavajući Kluba zastupnika SNSD-a u Zastupničkom domu parlamenta BiH Staša Košarac ocijenio je kako Vijeće ministara i predstavnici vladajuće većine u zajedničkim institucijama BiH nemaju političku volju, snagu i sposobnost da se obračunaju sa rastućom opasnošću od terorizma i širenja ideologije islamskog radikalizma koja dovodi do terorističkih akcija sa tragičnim posljedicama po građane i mir u BiH.

Komentirajući informaciju Vijeća ministara BiH o terorističkom napadu na policijsku postaju u Zvorniku, 27. travnja, u kojoj je ubijen jedan, a ranjena dva policajca, kao i informaciju o akciji Specijalnog tužiteljstva i MUP-a Republike Srpske nakon tog napada, Košarac je u izjavi za Srnu najoštrije osudio činjenicu kako se napad na policijsku postaju u izvještaju Vijeća ministara ne kvalificira kao teroristički čin.

- Taj izvještaj je sramota za Ministarstvo sigurnosti i Vijeće ministara BiH! On predstavlja uvredu za obitelji žrtava terorističkog napada u Zvorniku i poticaj za sve ekstremiste i teroriste u BiH da u budućnosti poduzimaju još obimnije i opasnije terorističke napade - ocijenio je Košarac.