U današnjim vremenima kada se svatko može skrivati iza poznatog imena, potezi poput ovog su vrlo česti, piše Tportal.hr.

WhatsApp je odlučio uvesti poznate oznake ‘provjereno’ koje planira dati poslovnim korisnicima. Za pečat nije potrebno puno: samo imati točne informacije i autentični identitet vezan uz telefonski broj.

Ova značajka je trenutno dostupna ograničenom broju telefonskih brojeva, odnosno kompanija koje sudjeluju u pokusnom programu.

Neizbrisivo žuto

WhatsApp će vam također dati do znanja da razgovarate s kompanijom označivši balončić teksta žutom bojom. Ove poruke ne mogu se izbrisati,pišu iz WhatsAppa.

Korisnici će, naime, moći izbrisati poruke i razgovore običnih razgovora, no kada razgovaraju s firmama oni to neće moći učiniti. Očigledno je da nas WhatsApp nastoji podsjetiti da spremamo razgovore koje smo vršili s provjerenom firmom.

Zelene oznake pokazuju da WhatsApp želi privući sve više biznisa ka svojoj platformi, slijedeći primjer Facebooka koji je posebnu oznaku za poslovne korisnike već integrirao u popularnu društvenu mrežu.