Objavljena je vremenska prognoza za dane vikenda. U subotu, 11. studenog, u Bosni i Hercegovini pretežo oblačno vrijeme. Prije podne lokalno slaba kiša u središnjim i istočnim područjima Bosne.

U Hercegovini i jugozapadu Bosne tijekom cijelog dana slabiji kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vjetar slab, većinom južnog i jugoistočnog smjera.

Na sjeveru zemlje vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 9 i 15°C. U nedjelju, 12. studenog, u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana se očekuju se pljuskovi u Hercegovini i jugozapadu Bosne.

Jače naoblačenje sa sjevera se prognozira u noći na ponedjeljak i uvjetovat će obilnije padaline i zahlađenje. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Od poslijepodnevnih sati su mogući i jaki udari juga. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C, na jugu do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 12°C i 17°C. U ponedjeljak, 13. studenog, u Bosni i Hercegovini oblačno sa jačim padalinama.

Prognozira se između 20 i 45 litara padavina po metru kvadratnom, u Hercegovini lokalno i do 65 litara. Prije podne u nizinama većinom kiša ili susnježica. Snijeg iznad 700 metara nadmorske visine. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana, padom temperature zraka, snijeg ili susnježica se očekuju u nizinama u zapadnim, središnjim i istočnim područjima Bosne. U Hercegovini i cijelom sjeveru zemlje bez snijega.

Sa dolaskom hladne zračne mase već ujutro vjetar u Bosni mijenja smjer na sjever umjerene jačine, izgledni su lokalno i jaki udari vjetra. U Hercegovini prije podne umjereno jako jugo, koje će u drugoj polovici dana promijenuti smjer na sjever. Maksimalna temperatura zraka je ujutro, od 2°C u Krajini i zapadu Bosne do 10°C na istoku i prije podne u Bosni temperatura zraka će opadati. U Hercegovini temperatura zraka između 10 i 15°C, poslije podne u opadanju.