U protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 9 prijava iz oblasti kriminaliteta (na području Mostara 3, na području Prozora 1, na području Konjica 3, na području Čapljine 1 i na području Jablanice 1).

Izdvojeno:

- 18.09.2017.godine u PS Prozor obratio se I.P. i prijavio da je tijekom noći od strane NN osobe otuđeno vozilo marke „VW Vento“ dok se nalazilo parkirano ispred obiteljske kuće u mjestu Jaklići, općina Prozor-Rama. Upoznat Odjel krim. policije kao i sve policijske patrole na terenu.

- 18.09.2017.godine u 14,30 sati u PU Konjic se obratio P.R.(1997) i prijavio da mu je od strane NN osobe sa stola u salonu zabave „Blu-Net“ u Ul.M.Tita  otuđen mobitel „Samsung J5“. Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije te radom na terenu u Ul.Kolonija zatekli osobu B.S. (1981) iz Prozora  koji je sklon vršenju kaznenih djela i koji je u jutarnjim satima u Jablanici izvršio provalu u kuću. Tom prilikom je otuđio tri mobitela a dovodi se u vezu i sa ovim kaznenim djelom te drugim kaznenim djelima na području Konjica. Osoba je lišena slobode i zadržana radi kriminalističke obrade.