Što god da se dogodilo u posljednjim tjednima u španjolskoj Primeri ova će sezona ostati upamćena po zadnjem El Clasicu odigranom na Nou Campu gdje je Barcelona svadala Real usred Madrida (3:2). Bila je to još jedna sjajna partija Lionela Messija koji je svojim golovima i majstorijama u očaj bacao domaće navijače.

Svakog tjedna 'El Dia Despues' (u prijevodu - dan kasnije), na svojem Youtube kanalu objavi video u kojem su sažeti najvažniji događaji posljednjeg kola, a ovog puta imamo priliku vidjeti snimku posvećenu argentinskom čarobnjaku Leu Messiju.

Video započinje sada već poznatom Messijevom proslavom posljednjeg pogotka u kojoj je navijačima Reala pokazao svoj dres, zatim pripremom u tunelu, ali na terenu je sve krenulo kada je Ronaldo svojim suigračima viknuo 'vamos'. Pokušavali su ga zaustaviti na svakakve načine, Marcelo mu je 'uvalio' lakat u zube, Ramos ga je pokušao 'odrezati' brutalnim startem, ali ništa nije slomilo Argentinca da još jednom pokaže sav svoj talent i ponovno bude junak navijača Barcelone. POGLEDAJTE VIDEO!