Da je u neka prošla vremena fotografija koja se posljednjih dana širi društvenim mrežama stigla do javnosti, stihovi pjesme Džeja Ramadanovskog "Jedan, dva" mogli su biti znatno drugačiji i da se pjevaju: "Zaigrali mladi na poselu, a napio popa na opelu"... Ipak, pjesma je ostala ista, ali je fotografija sa sahrane u smederevačkom selu Drugovac "eksplodirala" na društvenim mrežama. I to sa dobrim razlogom!

Naime, na fotografiji koja je objavljena 11. ožujka vidi se svećenik, koji se inače zove Nenad, umjesto na čelu tužne povorke nalazi na njenom kraju, točnije, "mrtav pijan" leži na prikolici pored sanduka sa pokojnikom. Svećenik se, naime napio, na sahrani, pa ga je još dodatno ošamutilo jako sunce, tako da nije mogao hodati, javlja Republika.

Mještani nisu mogli uraditi ništa drugo nego staviti ga na prikolicu i povesti ga zajedno sa kovčegom u kome je ležao pokojnik, gde je pop Nenad mirno zaspao. Za sada nije poznato je li pop Nenad uspio održati opelo. Inače, mještani su već duže vremena ogorčeni na ovog svećenika pa vjenčanja, krštenja i ostale crkvene svečanosti obavljaju u drugim parohijama.