U Bosni i Hercegovini će tijekom sljedećeg tjedna biti pretežno oblačno vrijeme s kišom, u višim predjelima susnježica i slab snijeg.

U ponedjeljak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini s kišom, a u Bosni sa slabim snijegom ili susnježicom. Padaline povremene i slabog intenziteta. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Na jugozapadu Bosne i u Hercegovini, tijekom dana, vjetar u skretanju na jugozapadni. Jutarnje temperature od -5 do -1, na jugu od 3 do 8, a dnevne od 0 do 5, na jugu od 6 do 10 stupnjeva Celzijevih.

U utorak u Hercegovini, zapadnoj i jugozapadnoj Bosni oblačno vrijeme. U ostatku Bosne umjereno do pretežno oblačno. U Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne kiša u nizinama, a susnježica u višim područjima. Krajem dana i u večernjim satima u Bosni se očekuju jaki do olujni udari vjetra. Jutarnje temperature od -3 do 1, na jugu od 2 do 6, a dnevne od 6 do 12, na sjeveri i sjeverozapadu naše zemlje do 14 stepeni Celzijevih.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme s kišom u većini područja. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Krajem dana ili u večernjim satima u istočnim i središnjim područjima Bosne je moguća susnježica ili snijeg. Jutarnje temperature od 2 do 7, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 4 do 10, na jugu od 9 do 14 stupnjeva Celzijevih.

U četvrtak pretežno sunčano vrijeme. Jutro prohladno s mrazom i maglom po kotlinama. Jutarnje temperature od -6 do 0, na planinama do -11, na jugu od 1 do 5, a dnevne od 2 do 8, na jugu, sjeveru i sjeverozapadu naše zemlje do 12 stupnjeva Celzijevih.

Bljesak.info