Marin Čilić trenutno proživljava najbolje dane svog života. Iako mu je u finalu Wimbledona pobjeda za dlaku izbjegla, Marin nema razloga za tugu. Iza njega je jedna od najuspješnijih sezona u karijeri, a osim na terenima našem tenisaču ruže cvjetaju i u ljubavi. Marin je nakon osam godina veze zaručio svoju atraktivnu djevojku Kristinu Milković koja je bez imalo premišljanja rekla - da, piše Story.

Sretnu vijest potvrdili su izvori bliski sportašu, ne otkrivši detalje romantičnog čina. Glavni akteri vijest o zarukama nisu komentirali, a za komentar nije bila raspoložena ni Kristinina majka Draga Milković. Inače, Marin i Kristina trenutno odmaraju u Dubrovniku gdje je 2008. godine planula njihova ljubav na tijekom održavanja Davis Cupa na kojem je Kristina radila kao hostesa.

"Ponosan na nju u svakom pogledu, ali mislim da je u tom trenutku ona bila ponosna na mene jer zna kroz što sam prošao u karijeri i ona je bila naravno tu cijelo vrijeme i bila mi uvijek velika potpora", otkrio je Marin prošle godine u intervjuu za IN magazin. Izjavio je tada i da za brak još nije spreman jer, kako je kazao, "još uvijek slaže kockice". Čini se da su se sve kockice u godinu dana posložile jer je Marin svoju Kristinu konačno odlučio odvesti pred oltar.

Prvi.tv