U Realu su svjesni da u siječnju moraju pojačati momčad. Aktualni španjolski, europski i svjetski prvak igra očajnu sezonu i za vodećom Barcelonom zaostaje čak 14 bodova.
 
Čelnici kluba smatraju da u svakom dijelu momčadi, osim u veznom redu gdje su tri mjesta rezervirana za Modrića, Casemira i Kroosa, moraju dovesti nove igrače.
 
Diario Gol otkriva da je predsjednik kluba Florentino Perez spremio 200 milijuna eura za trojicu igrača.
 
Najveća želja je Mauro Icardi, sjajni napadač Intera koji se već nekoliko mjeseci povezuje s Realom. Argentinac bi za 100 milijuna eura mogao Milano zamijeniti Madridom, gdje bi s Ronaldom predvodio napad Zidaneove momčadi. Ove sezone je 24-godišnji napadač zabio 17 golova na 18 utakmica talijanskog prvenstva.
 

Obranu bi trebao pojačati Leonardo Bonucci. Talijanski reprezentativac je prije pola godine doveden u Milan kao veliko pojačanje iz Juventusa, ali slavni klub s njim igra katastrofalnu sezonu, a navodno on razmišlja o odlasku jer smatra kako budućnost Milana nije blistava.
 

Rješenje za poziciju vratara, barem privremeno dok Perez ne dovede svoju veliku želju Davida De Geu, je Athleticov Kepa Arrizabalaga.
 
Sva trojica nogometaša bi, što je jako bitno, imali pravo nastupa u Ligi prvaka na proljeće.