''Iduća godina sudbonosno je važna za BiH, ali i za grad Mostar, koji su SDA i HDZ zaboravili, pretvorili u grad slučaj i istočni dio grada učinili da danas bude u ruševinama i bez ozbiljne perspektive. Višegodišnje molbe i domaćeg i stranog faktora ne daju nikakav rezultat. Stoga mi u SBB-u ozbiljno razmišljamo da u Federalnom parlamentu ne damo svoje glasove za proračun Mostara i tako natjeramo SDA i HDZ da deblokiraju izbor gradonačelnika i dva zamjenika'', rekao jepredsjednik SBB-a Fahrudin Radončić u Mostaru.

Predsjednik SBB-a i ovom je prilikom istanuo da ova stranka neće dozvoliti da se BiH ostavlja u amanet tuđim silama, pored svojih živih građana koji su europski narod, politički svjestan i odgovoran narod, koji je znao da svojim žrtvama i hrabrošću obrani njenu neovisnost i znat će da je i dalje čuva s puno ponosa.

Na savjetovanju je bilo riječi i o drugim aktualnim temama, a Radončić je potencirao da mora otići vlast koja više od 27 godina nije u stanju da osigura europski put BiH, prosperitet i zaustavi ekonomsko propadanje i odlazak mladih iz naše zemlje, piše Dnevni avaz.