Mladić (19) nožem je napao ljude u središtu Londona. Ubio je ženu staru oko 60 godina i ranio petero. Stanje ozlijeđenih se još ne zna. Scotland Yard ne isključuje mogućnost terorističkog napada no kažu da je riječ o napadaču koji je imao psihičkih problema, prenosi 24sata.hr

Policiju su na intervenciju pozvali u srijedu oko 22.30 sati. Mladić je nožem ljude ubadao u leđa, tijelo, ruke. Ljudi su vrištali, a posvuda je bilo krvi. Mladić je uhićen. Nalazi se u bolnici gdje ga čuvaju policajci. Žena je umrla na mjestu, a dvije žene i tri muškarca su završili u bolnici.
- Trčao je kao lud s nožem u ruci i ubadao ljude - rekao je svjedok. Na teren je poslana i antiteroristička jedinica.

Gradonačelnik Londona Sadiq Khan je pozvao javnost da ostane mirna i da pusti policiju da istraži što se zapravo dogodilo. Londonom se naime proširio strah da napadač nije djelovao sam, a neki su svjedoci rekli da su vidjeli još jednog napadača no policija to nije službeno potvrdila.

Mnoge stanovnike Londona ovaj napad je podsjetio na teroristički napad 7.7.2005. koji se dogodio na istom području. To je za Veliku Britaniju bio jedan od najstrašnijih dana, u stravičnom napadu smrtno su stradale 52 osobe.