Džihadisti koji bježe pred napadima ruskih snaga uskoro bi se mogli naći u još većim problemima. Ruski predsjednik  odlučio je na njih poslati pripadnike najelitnije potrojbe ruske vojske - Spetsnaza. Pripadnici Spetsnaza prošli su rigorozan trening i ubrajaju se u najnemilostdnije i najunčiokovitije ubojice na svijetu.
 

- Ekstremno su agresivni i vrhunski istrenirani. Oni su tamo da počiste nakon zračnih napada, pozovu zračne napade, odu na tajne misije protiv pobunjenika i na kraju ih potpuno unište - rekao je izvor iz vojske za Mirror, prenosi Express.

- Na njih se neće gledati kao na britanske ili američke vojnike. Oni su tamo samo s jednim ciljem, da unište bilo koga tko prijeti Assadu. Pod bilo kojim uvjetima. Oni će promijeniti poziciju Rusije na Mediteranu i na Srednjem isoku.
 

Osim njih Vladimir Putin u Siriju će poslati i 150.000 vojnika koji bi islamiste ISIL-a trebali izbrisati s lica zemlje. Od početka napada na baze ISIL-a ruske zračne snage uspjele su im uništiti 50 strateški važnih objekata, piše 24sata.hr.