• Primorac dao apsolutnu potporu radu HSP-a BiH Rama
  • Primorac dao apsolutnu potporu radu HSP-a BiH Rama
  • Primorac dao apsolutnu potporu radu HSP-a BiH Rama
U četvrtak je visoko izaslanstvo HSP-a BiH na čelu s predsjednikom stranke gosp. Stankom Primorcem, zamjenikom predsjednika Berislavom Elezom, dopredsjednicima Viktorom Kvesićem, Lazom Raičem i Željkom Stipićem te članovima Glavnog stana Brankom Ćorlukom i Marijom Stipić posjetilo Podružnicu HSP-a BiH Rama.

Stanje u općini i HSP-u Rama predstavio je predsjednik Ivan Ćiro Fofić ističući kako se Općina Prozor-Rama nalazi u nezavidnoj situaciji pogotovo po pitanju velikog broja nezaposlenih i konstantnog iseljavanja mladih obitelji u zemlje Europske Unije. Također je naveo da je naša općina, bez obzira što je na papiru bogata općina, u biti siromašna  jer je narod siromašan, a sadašnja vlast ne čini ništa kako bi popravila stanje i spriječila odlazak mladih u inozemstvo tako da cijela Općina Prozor-Rama postaje jedan veliki starački dom.

Predsjednik Primorac i predsjedništvo stranke su izvješteni da je rukovodstvo HSP-a Rama pokrenulo pregovore s ostalim oporbenim strankama u našoj općini kako bi svojim političkim djelovanjem, kvalitetnim programom i radom  pokušali iznaći najbolje rješenje za stanovnike Općine Prozor-Rama i spasiti što se spasiti da na lokalnim izborima koji se održavaju ove godine.

Predsjednik HSP-a BiH, gosp. Stanko Primorac, i članovi predsjedništva pohvalili su rad HSP-a  Rama kao jedne od najbolje ustrojenih podružnica HSP-a BiH, dali apsolutnu potporu u daljnjem radu HSP-a Rama, te ponovno dali autonomiju u odlučivanju podružnice Rama u možebitnim koalicijskim ili samostalnim nastupima za nadolazeće lokalne izbore.
 
HSP BiH Rama