Fondacija CURE, u petak 23.10.2015. u Prozoru, u prostorijama Motel Rama B&B, s početkom u 17h, organizira interaktivnu radionicu za članice političkih stranki i aktivistkinje civilnog društva.

Tema je „Kako predstaviti sebe i svoj politički program kroz medijsko prikazivanje”, razgovarat ćemo o PR i političkom komuniciranju, te na koji način se koristi političko komuniciranje. Predstavit ćemo, zašto je važno raditi na izgradnji imidža, te na koji način predstaviti sebe i svoje političke programe putem medijima.
 
Kao što svi znamo na mjestima odlučivanja nema dovoljno žena, stoga želimo da do lokalnih izbora u BiH  2016. pokušamo osnažiti žene da  se aktivno uključe u politički i javni život, s posebnim naglaskom na dosadašnja negativna i pozitivna  iskustva žena koje žele da dođe do promjena u BH društvu.

Voditeljice radionica su Jadranka Miličević i Sanda Kovačević, članice Fondacije CURE Sarajevo.

Ovakve radionice se  održavaju od 2012. na području BiH s ciljem da se do listopada 2016. animira minimalno 1000 žena da razmisle o svom osnovnom ljudskom pravu – pravu da glasaju, da budu predlagane i birane, da odluče tko će ih predstavljati i tko će donositi odluke u njihovo ime tijekom četri godine mandata.

"Nikada nemojte sumnjati da mala skupina zainteresiranih građana/ki može promijeniti svijet. Doista, to ga jedino i mijenja." (Margaret Mead)

Fondacija CURE