Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljeno je sedam kaznenih djela. Nije zabilježeno ni jedno narušavanje javnog reda i mira, i nije se dogodila ni jedna prometna nesreća kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- S.B. telefonom je prijavio u PP Prozor-Rama da je od strane nepoznatog počinitelja na području Gorače, odjel 81, izvršena bespravna sječa sedam bukovih stabala.

- Od strane nepoznatog počinitelja u toku noći s 5. na 6.11. izvršena je provala u tržni centar „Konzum“ u Prozoru. Prema izjavi odgovornog lica tržnog centra, ukradena je veća količina cigareta kao i video nadzor.

- Dana 6.11. u PP Prozor-Rama pristupili su djelatnici šume HNŽ te tom prilikom prijavili da u posljednjih 15tak dana Javno poduzeće šume HB s kooperantima vrše sječu bukove i jelove šume. 500 bukovih i 30 jelovih stabala na više lokacija na području općine Prozor-Rama. Po navedenoj prijavi na teren je izašla nadležna županijska šumarska inspekcija Šume HNŽ i JP Šume HB.

- Čuvar šuma prijavio je da je nepoznati počinitelj u mjestu Grkašnica posjekao 14 stabala smreke.

- Djelatnik poduzeća „Ceste“ d.d. Mostar prijavio je da je od strane nepoznatog počinitelja na magistralnom putu M16, na Makljenu, ukradeno oko 80 pvc štapova za obilježavanje puta.