Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljeno je šest kaznenih djela. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira a dogodile su se dvije lakše prometne nesreće, u kojima nije bilo ozlijeđenih kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- Od strane nepoznatog počinitelja tijekom noći s 27. na 28. srpnja otuđeno je putničko motorno vozilo marke Golf V, njemačkih nacionalnih oznaka, vlasništvo S.D., dok se nalazilo parkirano ispred obiteljske kuće u mjestu Gmići.

- Z.R. (1963.)prijavila je da je u obiteljskoj kući u mjestu Naukovići, općina Prozor-Rama, fizički maltretira njezin malodobni sin (2001. godište). U prisustvu službenika Centra za socijalni rad, od prijavljenog je uzeta izjava za zapisnik.

- M.Z. prijavio je da mu je u mjestu Borić, Debela Glavica (općina Prozor-Rama) od strane nepoznatog počinitelja posječeno 10 bukovih stabala.

- Djelatnik uprave šuma HNŽ telefonom je prijavio da je u mjestu Grkašnica u toku noći s 28. na 29. srpnja, od strane nepoznatog počinitelja posječeno 40 smrekovih stabala.

- Š.N. (1939.) iz Prozora prijavio je da mu je nepoznati počinitelj izvršio provalu u obiteljsku kuću iz koje je ukraden televizor LG.