Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježeno je 5 kaznenih djela. Nije zabilježeno niti jedno narušavanje javnog reda i mira, i nije bilo prometnih nesreća - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- U mjestu Izlaz, od strane nepoznatog počinitelja ili više njih, na relaciji Prozor - Tomislavgrad, otuđena je veća količina konstrukcijskih elemenata s dalekovoda.

- D.M. (1972.) iz mjesta Ripci, u vidno pijanom stanju, u obiteljskoj kući fizički je napao svoju suprugu M.M. (1989.). Imenovanoj su u Domu zdravlja Rama konstatirane lakše tjelesne povrede a prijavljeni je lišen slobode.

- C.T. (1965.) iz Prozora je prijavio da mu je NN počinitelj tijekom noći s 25. na 26. ožujka 2017., s putničkog motornog vozila marke Golf 3, otuđio registarske tablice dok se isti nalazio parkiran u ulici Kralja Tomislava.

- Na području općine Prozor-Rama dogodilo se šest požara i to u mjestima Proslap, Here, Paljike, Draševo, Prodojnica, Zahum, Hudutsko, Lizoperci. U svim ovim slučajevima gorila je trava i nisko raslinje.