Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena su tri kaznena djela. Nije zabilježeno ni jedno narušavanje javnog reda i mira, dogodila se jedna prometna nesreća, s manjom materijalnom štetom, u kojoj nije bilo povrijeđenih kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- A.Š. (1958.) iz Prozora, djelatnik radne jedinice Elektro Rama, prijavio je da je u noći s 9. na 10. studenog nepoznati počinitelj u mjestu Zahum otuđio transformator jačine 100 KW, čija je vrijednost oko 2.000 KM.

- Z.B. putem telefona prijavio je u PP Prozor-Rama da se u tržnom centru Konzum u noći s 12. na 13. studenog upalio alarm i da je u tijeku provalna krađa. Izlaskom na mjesto događaja, patrola policije zatekla je dva vozila nakon čega je došlo do potjere u pravcu Jablanice. Dolaskom u Jablanicu došlo je do slijetanja vozila Audi, dok su dva lice napustila vozilo i udaljila se u nepoznatom pravcu. Drugo vozilo Passat, koje se uputilo u pravcu Konjica, nije uočeno od strane patrole policija. U tržnom centru Konzum oštećena su ulazna vrata, nije bilo otuđenja stvari.

- Djelatnik uprave za šumarstvo prijavio je da je nepoznati počinitelj na području Grkašnice posjekao 10 stabala smreke i ista odvezao.


Foto: Ilustracija