Izbornik Ante Čačić odlučio je odmoriti još dvojicu prvotimaca, Milana Badelja i Domagoja Vidu, te će protiv Sjeverne Irske večeras (20:45) u prijateljskoj utakmici izvest potpuno izmiješanu momčad.

U izostanku Danijela Subašića na vratima će priliku dobiti Lovre Kalinić, koji je već branio u ovim kvalifikacijama, a u drugom dijelu vjerojatno će svoje rijetke minute na golu nacionalne momčadi dobiti i treći golman Ivan Vargić.

Zadnju liniju popunit će Jedvaj, Mitrović i Leovac, koji će se pridružiti Šimi Vrsaljku. Bek Atletico Madrida član je udarne momčadi reprezentacije, ali u klubu dobiva minute na kapaljku, pa će iskoristiti reprezentativnu pauzu kako bi pokušao dobiti bilo kakav kontinuitet.

Filip Bradarić, debitant u nacionalnoj momčadi, priključit će se Marku Rogu u središtu terena, a raspoloženog Marcela Brozovića nakon dva gola Islandu valjda nisu mogli istjerati iz momčadi ni puškom, pa će se naći na terenu od prve minute protiv Sjeverne Irske.

Mario Mandžukić također će u reprezentaciji pokušati nadomjestiti minute koje su mu Higuain i Dybala oduzeli početkom godine, a napadači trojac popunit će Andrej Kramarić i Duje Čop, koji su obojica u sjajnoj formi i bit će zanimljivo vidjeti što kockasti mogu u toj formaciji.

L. Kalinić - Vrsaljko, Jedvaj, Mitrović, Leovac - Bradarić, Rog, Brozović - Kramarić, Čop, Mandžukić.