Kada pričamo o kineskim proizvodima, često ih povezujemo s lošom kvalitetom i slabijim karakteristikama, no zadnjih nekoliko godina svjedoci smo velikih promjena.

Kineski proizvodi postaju sve kvalitetniji sa sve boljim karakteristikama, a da pritom zadržavaju relativno nisku cijenu. S obzirom da pametni satovi postaju sve više trendy, jasno je kako se i Kina želi uključiti na to sve brže rastuće tržište.

No.1 je kompanija koja proizvodi cijeli spektar gadgeta među kojima su No.1 Mi4, tzv. klonovi Xiaomija Mi4, piše Zimo.co.

Nadalje, ako vas više interesira nabavka novog pametnog sata onda možete razmisliti o No.1 G2, uređaju koji po cijeni i kvaliteti može konkurirati proizvodima trenutno dostupnim na tržištu.

Cijena od 80 dolara, odnosno oko 150 KM, sasvim je pristojna kada pričamo o proizvodu ovakvog kalibra.

G2 za razliku od primjerice Apple Watcha koji radi samo s određenim spektrom Appleovih uređaja, radi s 98% smartphonea dostupnih na tržištu, u što su uključeni Android i iOS platforme.

Uređajem možete upravljati kamerom smartphonea na daljinu, postaviti alarm, pregledavati vremensku prognozu, koristiti štopericu, sinkronizirati konteksta, pregledavati povijest poziva i primati pozive direktno na uređaja, a tu je i pedometar, obavijesti putem vibracija i još funkcija povezanih s fitnesom.
 


bljesak.info