Prodaje se obiteljska kuća u gradu Prozor, ulica iznad dječjeg vrtića. Kuća je pogodna za dvije obitelji!

Kuća se nalazi u mirnoj jednosmjernoj ulici, blizina dječjeg vrtića, Doma zdravlja, a i ostale institucije i sadržaji su udaljeni max od 5 do 10 minuta pješice.

Kuća se sastoji od podruma cc 100 m2. Podrum je iz tri dijela, jedan dio je garaža za auto, drugi dio može biti poslovni prostor ili garaža za auto, u trećem dijelu se nalazi peć za grijanje i WC, te ostava za ogrijev.

Iznad podruma se nalaze dva kata, katovi su etažirani, te se na svakom katu nalaze istovjetni stanovi. Vanjski ulaz  je zajednički za oba stana, dok su unutarnji ulazi u stanove zasebni.

Stanovi imaju cc 100 m2 stambenog prostora, te se sastoje od dvije manje i jedne velike spavaće sobe, kupaonice, ostave, velike kuhinje i dnevnog boravka te hodnika, potrebno je naglasiti da su dnevni boravak, kuhinja te hodnik povezani u jednu cjelinu, tj. stanovi su  otvorenog tipa, veoma prostrani sa dosta svjetlosti.

Svaki stan posjeduje natkrivene vanjske terase okrenute prema jugu cc 20 m2.

Kuća posjeduje i okućnicu cc 200 m2. Okućnica iza kuće ima uređenu etažu cc 50 m2 ozidanu prirodnim kamenom, te je u jednom dijelu sve spremno za izradu pušnice. Jedan dio okućnice je pod zelenilom, a na istom postoji mogućnost da se napravi vrt.

Kuća je kvalitetno izolacijski urađena sa PVC otvorima i termo fasadom, fasada je urađena sa 8 cm stiropora.

Kuća se grije na centralno grijanje, gdje je kotlovnica u podrumu. Trenutno grijanje je na drva, briket i ugljen ali je peć univerzalna, tako da se može prenamijeniti uz nabavu plamenika po želji, u tekuća ili druga kruta goriva.  

Kuća posjeduje sve valjane dozvole i vlasništvo 1/1.

Topla voda je u hladnom periodu na grijanje, tako da se znatno uštedi na el. energiji.

Priključci:
-struja
-gradska voda
-gradska kanalizacija
-ADSL-internet
-Tel.

Sve informacije možete dobiti na tel: 063/313-892

Zvati možete svaki dan od 10 do 22h!

Cijena po dogovoru.