Arsenal već traži nasljednika Arseneu Wengeru koji na kraju sezone sigurno odlazi s Emiratesa. Thierry Henry, legendarni francuski nogometaš, javno je priznao da je zainteresiran za klupu svog bivšeg kluba.

Još se ne zna tko će voditi Arsenal sljedeće sezone, ali britanski Mirror je uvjeren da zna tko tada neće nositi dres londonskog kluba.

Kapetan Per Mertesacker igra posljednju sezonu, a Mirror vjeruje da bi Arsenal trebao prodati obojicu vratara - Petra Čecha i Davida Ospinu.

"Napravili ste zaista puno velikih stvari, ali sada ste jako star čovjek, a starci su beskorisni", poruka je 35-godišnjem Čechu, dok za Ospinu ne vjeruju da je spreman za ulogu prvog vratara.

Laurent Koscielny bi trebao biti prodan jer Arsenal mora pojačati obranu, a viškom su proglašeni i njegovi partneri iz obrane Shkodran Mustafi i Calum Chambers.

Santi Cazorla se više od godinu dana muči s ozljedom i nitko više ne vjeruje da će se 33-godišnji Španjolac vratiti na travnjak u dresu Arsenala. Nema mjesta ni za Granita Xhaku.

"Riješite ga se. Arsenalu treba puno bolji centralni vezni. Dakle - prodaja Granita Xhake", poruka je Mirrora koji je otpisao i Dannyja Welbecka i Mohameda Elnenyja.