• Nakon papinog blagoslova djevojčica ozdravila od raka
  • Nakon papinog blagoslova djevojčica ozdravila od raka
  • Nakon papinog blagoslova djevojčica ozdravila od raka
Grace West je 12 - godišnja djevojčica kojoj je dijagonsticiran rak koji pogađa nervne stanice. Nakon intenzivnog liječenja i onog što Grace naziva snagom vjere, ova hrabra djevojčica iz New Jerseya je u potpunosti ozdravila.

‘’Uvijek sam nastojala gledati naprijed, nikad se nisam osvrćala, drugačije ne ide. U mom tijelu je postojalo nešto što nije smjelo biti tu, i cijelo vrijeme sam samo željela i molila da to nestane’’, rekla je Grace.

Zahvaljujući američkoj fondaciji ‘Make-A-Wish’, Grace je ostvarena dugogodišnja želja. Otputovala je u Italiju kako bi upoznala papu Franju, koji ju je je prilikom susreta poljubio u čelu i izmolio blagoslov nad njom. Grace kaže kako je prije no što je dao blagoslov njoj, papa zamolio Grace da ona moli za njega.

Kad se vratila u New Jersey nastavila je s liječenjem kemoterapijom, da bi uskoro dobila pozitivne vijesti – rak iz njezinog tijela je u potpunosti nestao.

‘’Najbolji božićni dar koji sam ikad dobila jeste moć molitve koja mi je pomogla’’, rekla je djevojčica.

Njezina obitelj kaže kako uz veliki optimizam koji ima, njezinom ozdravljenju je doprinjela i velika vjera u Boga.

'’Cijelo vrijeme je ostala snažna i jako pozitivna, te je tijekom bolesti vjera postala veliki dio njezinog života’’, rekla je Graceina majka.