Drugi Svjetski kup u talijanskom Vareseu i četiri teške utrke u tri dana iscjedili su iz Damira Martina većinu snage. Nije još ni bio došao „na svoje“ nakon Europskog prvenstva na kojem je osvojio zlato, a u Vareseu su ga čekali apsolutno svi najbolji u samcu. Bez obzira na to što u Vareseu nije bio u najboljem izdanju, izborio je A-finale, što najbolje govori koliki potencijal ima. Rezultat za respekt, ali on zna da vrijedi više, on želi više i zato nije bio baš lud od sreće zbog šestog mjesta. Neposredno nakon Varesea ostalo je i otvoreno hoće li nastupiti na trećem Svjetskom kupu koji je na rasporedu od 10. do 12. srpnja, a odluka je i dalje u sferi - možda da, možda ne.

- Nismo još odlučili. Pripremam se kao da ću veslati u Luzernu, ali pričekat ćemo još malo sa konačnom odlukom.

Martin u društvu sestara Miliošević u ženskom dvojcu „bez“ i mlađih seniora Plišića i Samardžića od petka trenira na Ramskom jezeru.

- Ovdje je fantastično za pripreme.

Doduše, Martinu nije sve počelo idilično....

- Pokupio sam neku virozu, malo me izmučila, ali sad sam dobro.

Do nedjelje će ostati na Ramskom jezeru, a potom slijede treninzi na zagrebačkom Jarunu. I odluka hoće li nastupiti u Luzernu ili će propustiti trći Svjetski kup i pripremati se za najvći ispit sezone-Svjetsko prvenstvo u Francuskoj koje je i kvalifikacijsko za Olimpijske igre u Riju.
 
SN
 
 

Treniranje na Ramskom jezeru

Posted by www.rama-prozor.info on 4. srpanj 2015