U konobi „Gaj“ na Šćitu danas su se sastala izaslanstva HDZ-a BiH i HSP-a BiH Rama, službeno po prvi put nakon dvanaest godina.

Izaslanstvo HDZ-a BiH predvodili su: predsjednik HDZ-a BiH Rama Drago Tule, kandidat za načelnika općine Prozo-Rama Ante Pavličević, dopredsjednik Željko Petrović, predsjednik kluba HDZ-a u Općinskom vijeću Slavko Bilić te tajnik stranke Ante Šimunović.

Ispred HSP-a BiH Podružnice Rama sastanku su nazočili: predsjednik Ivan Ćiro Fofić, dopredsjednik Zdravko Jozić i tajnik Vjekoslav Bešker. Razgovaralo se o situaciji u općini Prozor-Rama gdje se zaključilo da se naša općina nalazi u nezavidnoj situaciji koja je alarmantna te da su hitne promjene kako bi se zaustavili negativni trendovi iseljavanja, pada zaposlenosti i netransparentnog trošenja proračunskih sredstava.

„Krajnje je vrijeme da se sve zdrave snage u Rami okupe oko jednog zajedničkog cilja, da se prevlada ova depresivna situacija i podjele koje vladaju našom općinom“ - kazao je za portal Rama-Prozor.info kandidat za načelnika općine Prozor-Rama Ante Pavličević.

 „Došlo je vrijeme da se prijeđe preko svih stranačkih podjela jer smatramo da je ova vlast po svim indicijama ogrijezla u korupciju i kriminal i da je došlo vrijeme da se počne raditi u interesu naroda Rame, a ne u interesu pojedinaca i grupa kao što je slučaj u zadnjih osam godina“ - kazao je za naš portal predsjednik HSP-a BiH Rama Ivan Ćiro Fofić.