Saudijski obiteljski terapeut objavio je video u kojem iznosi "pravi način" kako bi muslimani trebali "disciplinirati njihove žene", piše Daily Mail.

Khaled Al- Saqaby ranije ove godine objavio je video u kojem se poziva na Alaha, a u kojem na krajnje nazadan i neciviliziran način predlaže postupanje prema ženama kao prema nižim bićima.

Al- Saqaby predlaže tri glavna načina za disciplinirati ženu. Prvo, kaže on, treba popričai, zatim ih treba "ostaviti u krevetu". Na kraju, kao krajnju mjeru discipliniranja žena, ovaj obiteljski terapeut predlaže batine.

On kaže da žene "nedvojbeno" izazivaju probleme jer "žele živjeti jednako kao njihovi muževi" što je, smatra ovaj Saudijac, ogroman problem, prenosi Index hr.

Video, snimljen u nepoznatoj šumi, sugerira kako disciplinirati ženu, odnosno kako to učiniti na način koji nalaže islam-

"Vjerujem da problem nastaje kad muž ne zna kako se nositi s ženinom neposlušnošću", kaže ovaj terapeut.

"Prvi korak je podsjetiti je na tvoja prava i njene dužnosti kako Alah nalaže", savjetuje Al- Saqaby muškarce. "Onda ide sljedeći korak- napustiti ih u krevetu", kaže Saudijac.