Talijan Fabrizio Brambilla sasvim je slučajno postao najomraženija osoba u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Italiji i još nekim zemljama u našem susjedstvu, a vjerojatno mu ni sad nije potpuno jasno kako. 

Srbi su, čini se, prvi u regiji počeli dobivati ovakve poruke i odmah se odlučili razračunati s "opasnim hakerom" pa su umjetnika iz Italije, pravog Fabrizia Brambilla (koji, naravno, nema apsolutno nikakve veze sa spamom koji kruži Fejsom) zasuli porukama punim bijesa i mržnje.

Ubrzo im se pridružio i ostatak ekipe iz regije. Nesretni Talijan je na svom Facebook profilu objavio screenshot jedne takve poruke u kojoj mu jedan muškarac iz Slovenije na lošem engleskom pokušava poručiti da će doći u Italiju i ubiti ga, a kasnije je u statusu otkrio i da je u tri sata dobio 98 zahtjeva za prijateljstvo i 128 poruka., piše Index.hr

"Mislim da pretjerujete", zaključio je nesretnik kojemu je Facebook profil sad prepun raznih komentara na tu temu. Dok mu neki pokušavaju objasniti da je samo žrtva blesavog spama, drugima je cijela situacija urnebesna pa mu poručuju: "Hakiraj me, brate", "Fabrizio, ako mi hakiraš profil naći ću te... I popit ćemo piće".

Uskoro se ispostavilo da slična poruka Facebookom kruži i na talijanskom te engleskom jeziku pa su mu mnogi poručili da bi jednostavno trebao promijeniti ime.