Veći broj kaznenih djela zabilježen je na području Hercegovačko - neretvanske županije u proteklih 24 sata. Službenici policije zabilježili su ukupno 14 kaznenih djela.

Tako je zabilježeno kazneno djelo 'Nanošenje teških tjelesnih ozljeda' koje se dogodilo jutros u Mostaru, prilikom zatvaranja ugostiteljskog objekta. Kako se navodi iz MUP-a HNŽ, u subotu oko 3:20 sati patrola policije je u Vukovarskoj ulici u Mostaru primjetila dvije osobe u naguravanju ispred jednog ugostiteljskog objekta. Osoba Z.J. (1990.) je u tom naguravanju zadala udarac osobi J.K. (1991.) koji je prebačen u Centar urgentne medicine (CUM) Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. Z.J. je tom prilikom lišen slobode i smješten je u prostorije za zadržavanje Policijske postaje Čitluk, navedeno je iz MUP-a HNŽ.

Osim ovoga zabilježeno je jedno kazneno djelo 'Teška krađa', sedam 'Krađa', jedna 'Prijevara', jedno kazneno djelo 'Nasilje u obitelji', jedno 'Oštećenje tuđe stvari', te dva kaznena djela svrstana pod 'Ostalo'. Ukupno je registrirano pet slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Bljesak.info