Ministarstvo obrane BiH raspisalo je Javni oglas za prodaju službenih motornih vozila Ministarstva obrane BiH i rashodovanih motornih vozila Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Ukupno se prodaje preko 50 vozila. U oglasu je navedeno kako se prodaju putnička i teretna vozila, autobus, mini bus, cisterne za gorivo. Početne cijene se kreću od 800 do preko 11 tisuća KM.

Motorna vozila koja su predmet javnog oglasa, prodaju/licitiraju se pojedinačno po označenom rednom broju, a biti će prodana ponuđaču koji je ponudio najvišu cijenu.

Pravo sudjelovanja na prodaji/licitaciji imaju sve fizičke i pravne osobe koje izvrše uplatu kaucija u iznosu od 10 % vrijednosti početne cijene za svako motorno vozilo ponaosob za koji dostavljaju ponudu.

Uplata kaucije se vrši na blagajni Ministarstva obrane BiH, do 31.07.2017. godine do 10:30 sati, a koja služi kao jamstvo-osiguranje za ozbiljnost ponude, navedeno je u Javnom oglasu.
Motorna vozila mogu se pogledati na lokaciji „Kasarne Rajlovac“-ulica, Safeta Zajke bb, 71000 Sarajevo, svakim radnim danom od objave javnog oglasa do 28.07.2017. godine u vremenu od 10:00 do 14:00 sati.