Meho Ćatić, 16-godišnji mladić iz Prozora i učenik 2. razreda srednje škole koju pohađa u Jablanici, prije više od 2 mjeseca je brutalno pretučen u jednoj prozorskoj ulici od strane više napadača, gdje je zadobio višestruke povrede u području ramena, vrata i glave. Međutim, zdrastveno stanje ovog mladića se dodatno pogoršalo uslijed pretrpljenog stresa i oštećenja glave.

Meša od tada ima svakodnevne cerebralne napade koji se očituju gubitkom svijesti i grčenjem mišića. Ovakvo stanje zahtjeva cjelodnevni nadzor, pa Meša ne može ići ni do škole. Roditelji žive u teškom ekonomskom stanju, pa pored ove nesreće i brige koja ih je zadesila, imaju značajne financijske izdatke jer  Meša mora redovno ići na liječenje u Mostar. U bolnici je proveo ukupno 15 dana, nakon čega je dobio “Otpusno pismo”. Uslijed traume i cerebralnih napada doktori su mu pronašli tzv. lezije na mozgu, koje mogu fatalne za život ovog mladića.

Kako bi bar malo olakšali patnju obitelji Ćatić prijatelji su odlučili pokrenuti ovu humanitarnu akciju kako bi se skupila neka novčana sredstva kojima bi se financiralo liječenje našeg sugrađanina.

Otac Salih je nezaposlen, dok majka Rasema radi u tvornici tekstila “Rama-tex” za minimalnu plaću, a tretmani koji su potrebni za liječenje dostižu nepodnošljive cifre za ovu obitelj.

Ukoliko ste voljni pomoći to možete uraditi osobno ili uplatom na račun br.: 25-21-03266-6 na ime Salih Ćatić. Kontakt telefon je: 065-941-463.  

Uplate iz inozemstva:

UNICREDIT BANK DD MOSTAR
IBAN:BA39 3382 1028 6427 6010
SWIFT CODE:UNCRBA22
BR RN:45375203101
SALIH ĆATIĆ
88440 PROZOR
BOSNA I HERCEGOVINA