Tradicija duga 17 godina i ove godine će okupiti mladu tenisku, svjetsku elitu u Kiseljaku. Naime, u tijeku su posljednje pripreme  za teniski turnir "Sarajevski kiseljak open 2016.“.
 Teniski klub Elliptic  na čelu s Robertom Biletićem i ove je godine pripremio pravi sportski spektakl koji će početi otvorenjem u  petak, 20.svibnja dok će službeno natjecanje trajati od 21.do 29. svibnja.

Riječ je o 17.izdanju ovog teniskog turnira te sedmom iz serije Futures što znači da se sedmu godinu igra po pravilima i pod okriljem Međunarodne teniske asocijacije, ITF, te boduje za ATP ljestvicu. Turnir svih ovih godina prati i Općina Kiseljak koja je i ove godine suorganizator i pokrovitelj dok je generalni pokrovitelj tvrtka Sarajevski Kiseljak.

Nagradni fond turnira je 10 000 dolara a pored mnogobrojnih sponzora i prijatelja projekta podržali su ga i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH Lidija Bradara te ministarstvo obrazovanja,znanosti,kulture i športa ŽSB.

Događaj je ovo koji na najbolji mogući način promovirati tenis kao sport ali i općinu Kiseljak ne samo u sportskom već i turističkom i svakom drugom smislu.
Turnir će u petak  u 12 sati na terenima kluba Elliptic (Gromiljak) otvoriti predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.
Listu prijavljenih igrača možete pogledati na službenoj stranici ITF-a.

Više informacija o turniru ali i teniskom klubu Elliptic možete pronaći na web i facebook stranicama: www.tkelliptic.com i https://www.facebook.com/tkelliptickiseljak?ref=hl