Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Argentinac Diego Maradona na zanimljiv je način prokomentirao izjavu Cristiana Ronalda koji je kazao kako je on najbolji nogometaš ikada.

Maradona se na pitanje prvo počeo smijati, a potom je poručio: "Molim vas recite Ronaldu da prestane lupetati." Ronaldo je prošlog tjedan proglašen peti put u karijeri najboljim nogometašem svijeta u izboru uglednog francuskog magazina France Football. Portugalac je u razgovoru za magazin koji mu je dodijelio trofej jasno dao do znanja što misi o tome tko je najbolji.

"Ja sam najbolji nogometaš u povijesti," kazao je CR7. "Upravo sam mu i zbog te izjave poručio da prestane pričati sra..," dodao je Maradona. Ipak, Maradona smatra kako je Ronaldo u skupini igrača koji su pri samom vrhu.

"Zna se tko je najbolji, ali tu su i Alfredo di Stefano, Lionel Messi i Johan Cruyff. I Cristiano mi mogao biti u tom društvu," dodao je Maradona otkrivši što mu se najviše sviđa kod zvijezde Real Madrida. "Kada je najvažnije on je uvijek tu. Sviđa mi se što se usprkos velikoj individualnoj kvaliteti zna podrediti momčadi," zaključi je Maradona u razgovoru za AS.