Lino Červar ostaje na klupi Kauboja.

To je službena informacija koju smo dobili, piše 24sata.hr. Lino, koji je najavio odlazak nakon Eura u Hrvatskoj, tako je dobio još malo vremena na klupi, a koliko, to nitko ne zna.

- Imamo li izbornika? Ha, koliko sam ja shvatio, Lino Červar je najavio da odlazi. I ja mislim da bi najpoštenije bilo da raspišemo natječaj, pa neka se jave svi koji žele voditi Hrvatsku. To ću i predložiti odboru - kazao nam je Zoran Gobac.

To je bilo nakon Europskog prvenstva u Hrvatskoj, Lino je za to vrijeme šutio, nije se javljao na telefon, nije ga bilo u medijima, od njega smo čuli samo najave o mogućem odlasku s klupe Kauboja. No kakav preokret!

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza produljio je Červaru ugovor koji mu je bio važeći do 31. ožujka. Prema informacijama koje smo dobili, taj će mu ugovor trjati do opoziva.

Prilično neobična konstrukcija, opoziv teoretski može biti za tri dana ili tri mjeseca.

Ono što znamo je da je bilo premalo vremena za natječaj koji je najavio najmoćniji čovjek hrvatskog rukometa jer je sljedeća akcija Kauboja već u četvrtom mjesecu. Hrvatsku će na tom turniru Švedskoj voditi, kako stvari stoje, Lino Červar, a dalje...

Vidjet ćemo, piše 24sata.hr