Mladež HDZ-a BIH Rama, uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, organizira humanitarnu akciju pod nazivom “Odrecimo se podjela” u kojoj će se prikupljati pomoć za socijalno najugroženije obitelji u našoj općini.

Ova humanitarna akcija bit će organizirana kroz dva predavanja.

Prvo predavanje, koje će održati don. Ivan Butum, na temu “Odricanje kroz korizmu”, održat će se dana 20.02.2015. godine s početkom u 19:00 sati u dvorani za sastanke u HC-u Rama. Nakon održanog predavanja, svi oni koji žele moći će dati dobrovoljne novčane priloge.
Novčani prilozi će se prikupljati i na drugom predavanju koje će don. Ivan održati krajem korizme te će se onda u Velikom tjednu posjetiti socijalno najugroženije obitelji u našoj općini kako bi se i njima omogućilo da dostojanstveno dočekaju Uskrs.

Korizma je vrijeme odricanja stoga Vas pozivamo da se odazovete ovoj humanitarnoj akciji. Zaboravimo na trenutak na sve naše nesuglasice i pomozimo onima kojima je naša pomoć potrebna.

Radost Uskrslog Krista budi ljubav, vjeru i nadu u bolji život, zato se ujednimo i omogućimo svima da dostojanstveno dočekaju Uskrs.
 

Predsjednica Mladeži HDZ BIH Rama
Adrijana Prskalo