Uz sto dana od početka obnašanja dužnosti predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović njezin je Ured u subotu predstavio i novu internetsku stranicu na adresi www.predsjednica.hr.

Uz poveznice na životopis, ulogu i dužnosti predsjednice Republike kao i na njezine intervjue, govore i poslanice, na stranici se nalaze i informacije o Uredu, njegovoj strukturi, dužnosnicima, vijećima, komisijama i povjerenstvima.

Tu su i odgovori na česta pitanja građana te obrazac preko kojeg se oni mogu prijaviti za posjet Pantovčaku te za newsletter.

Predsjednica je u subotu organizirala prve "Dane otvorenih vrata" Pantovčaka za građane, najavljujući da će to postati tradicionalno događanje svakog trećeg tjedna u mjesecu. Građani se preko nove internetske stranice kroz virtualnu šetnju mogu upoznati i s kompleksom zgrada te park-šumom na Pantovčaku, prenose hrvatski mediji.

Nova internetska stranica sadrži i poveznicu za najave događaja, priopćenja te izjave predsjednice Republike, fotogaleriju te informacije o bivšim predsjednicima, Franji Tuđmanu, Stjepanu Mesiću i Ivi Josipoviću.

Podsjetimo, portal Websites from Hell nedavno je dodao na svoj popis najgorih internetskih stranica na svijetu i staru web stranicu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.