Ovaj vikend,  u subotu i nedjelju, 13. -14.05.2015., na poziv trenera KK ABC ZADAR Željka Pribanovića - Gaga, predpioniri HKK Rama su sudjelovali na turniru u Konjicu, ali kao jedna ekipa. U najboljih šest iz KK ABC Zadar s Trenerom Željkom Pribanovićem Gagom, pomoćnim trenerom Denisom Skiterelićem pridružili su se dječaci iz HKK Rama: Boris Petrović, Danijel Škarica, Mihael Škarica, Josip Đapić, Josip Raič, Matej Antunović, Marko Malekinušić i trener Ivica Vukoja.
 
Utakmice u subotu: KK ABC ZADAR - KK VOGOŠĆA 61-15, KK ABC ZADAR - KK KONJIC 43-14.

U finale su se plasirale ekipe KK ABC ZADAR i KK JELENJE (HR) koji je bio bolji u odlučujućoj utakmici od OKK SLOBODA iz Tuzle.

Rezultat nakon sjajne igre KK ABC ZADAR, ali moramo istaći i velikog angažmana dječaka iz našeg kluba bez kojih se ovoj uspjeh ne bi ostvario, šutevima za tri poena Borisa Petrovića, Mihaela Škarice, Danijela Škarice, i prodorima od strane Josipa Đapića utakmica je odlučena na kraju druge i početkom treće četvrtine.

Konačan rezultat KK ABC ZADAR - KK JELENJE 52-25

Poredak i medalje na turniru u Konjicu

1. KK ABC ZADAR (HKK Rama)
2. KK JELENJE
3. OKK SLOBODA -Tuzla

Moramo istaći odličnu suradnju  KK ABC ZADAR i HKK RAMA kako igrača na terenu, tako i trenera. Nadamo se uspješnoj suradnji i u budućnosti. (Bog je stvorio čovika - Zadar Košarku).
 
Tekst i foto: Ivica Vukoja