Hrvatska policija je na graničnom prijelazu Karasovići zaplijenila gotovo 8,821 kilogram droge. Samo nekoliko mjeseci nakon što su na ovom graničnom prijelazu s Crnom Gorom policijski službenici pronašli radioaktivni materijal kod Poljakinje, nadzorom automobila albanskih registarskih oznaka pronađeno je 9 paketa u kojima se nalazila droga kokain, prenosi Index.hr

U vozilu su se nalazili 26-godišnji vozač i 23-godišnji suputnik, a nakon što je policija uoočila preinake na karoseriji vozila, zatražen je nalog za pretragu. Pretragom je u posebno izrađenom spremniku, iza kontrolne ploče vozila pronađeno 9 paketa droge kokain, ukupne težine 8,821 kg.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, dvoje albanskih državljana je uhićeno i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Prošlog tjedna djelatnici ovog graničnog prijelaza zaprijenili su rekordnu količinu druge, ali taj rekord je već oboren - i to količinski, vrijednostno, ali i zbog činjenica daje zaplijenjen prilikom izlaza iz Republike Hrvatske.