Posljednjih dana Realov trener Zinedine Zidane prima sjajne vijesti od liječničke službe kluba. Nakon zelenog svjetla za povratak Luke Modrića momčadskim treninzima po oporavku od ozljede, uskoro bi odobrenje za povratak trenažnom procesu trebao dobiti i druga velika zvijezda kluba - Gareth Bale.

Marca piše kako će se skupocjeni Velšanin vratiti momčadskim treninzima u sljedećih tjedan dana. Ozljeda gležnja udaljila je Balea od natjecateljskog nogometa još od 22. studenog prošle godine. Povratak se predviđao tek za kraj veljače, ali Bale se oporavlja brže od očekivanog.

"Bale je podvrgnut operaciji 29. studenog u Londonu i otad je njegov oporavak iznenadio čak i medicinske eksperte koji su mu predviđali tromjesečnu pauzu", navodi Marca u tekstu pod naslovom 'Bale je Realovo novo zimsko pojačanje'.

Predviđa se da će Bale propustiti sljedeće tri Realove utakmice, uključujući i prvi ogled osmine finala Lige prvaka protiv Napolija 15. veljače, ali da bi trebao biti spreman za povratak 18. veljače kada Real na Santiago Bernabeuu dočekuje Espanyol.

Do trenutka ozljede Bale je za Real ove sezone upisao sedam golova i tri asistencije u 16 utakmica.