• HŽKK Rama: Uspješno realiziran projekt "Igra mi se košarka"
  • HŽKK Rama: Uspješno realiziran projekt "Igra mi se košarka"
Projekt „Igra mi se košarka“ obuhvaća nabavu prijenosnog koša za košarku za sportske dvorane na području općine Prozor-Rama, kao i nababavu drugih rekvizita lopti, čunjeva  i sl. za djecu predškolske i za prve razrede osnovnih škola, kako bi se i u najranijoj dobi djeci osigurala igra među koševima i upoznavanje sa dražima košarkaškog sporta.

Naš cilj je da svako dijete koje prolazi kroz našu školu bude zadovoljno, te da se pravilno razvija i iskaže svoje potencijale. U današnjem nedostatku igre i nedovoljne tjelesne aktivnosti kod djece često dolazi do slabijeg razvoja fizičkih i mentalnih sposobnosti. Tu smo prepoznali važnost potrebe za razvijanjem istih, te želimo pokrenuti  mini basket za naše najmlađe sugrađane.

Djeca će imati priliku učiti osnovne elemente košarke (vođenje, dodavanje, hvatanje i šutiranje i dr.) te razvijati motoričke i funkcionalne sposobnosti kroz osnovne oblike kretanja i osnovne tehnike drugih sportova. Projekt predviđa i suradnju sa dječjim vrtićima.

Ovim putem zahvaljujemo Federalnom ministarstvu kulture i sporta, koje je prepoznalo i podržalo ovakav projekt, po osnovu raspodjele sredstava iz dijela prihoda ostvarenih od naknada za priređivanje igara na sreću.

HŽKK "RAMA" ORGANIZIRA ŠKOLU KOŠARKE ZA DJEVOJČICE OD 6 DO 8 GODINA STAROSTI

Upis u utorak 31.10.2017. godine  u 17.30h GSD Prozor

Najmlađe polaznice trenirati će 2 puta tjedno (utorak i srijeda) u 17.30h u GSD Prozor, a prvim košarkaškim koracima učit će ih naša reprezentativka Tea Bošnjak.

Dovedite svoje mališane i postanite dio jedne velike obitelji!

VAŠ HŽKK "RAMA"