Dvije osobe lakše su povrijeđene u tučnjavi koja je danas oko 17.20 sati izbila na platou ispred stadiona "Grbavica" u Sarajevu, nakon utakmice juniora Željezničara i Širokog Brijega.

U ovom incidentu je oštećen autobus firme "Miškić bus" iz Širokog Brijega, priopćeno je Feni iz Dežurnog operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Sarajevske županije.

"Dnevni avaz" je, pozivajući se na izjave očevidaca, objavio da su napadači izašli iz obližnjeg kafića i bez razloga verbalno počeli vrijeđati kadete i juniore Nogometnog kluba Široki Brijeg a onda su uzeli metalne šipke i palice i napali ih.

Naime, kad su se spremali ući u autobus i krenuti iz Sarajeva prema kući, dvadesetak huligana, po riječima Tonija Karačića, šefa omladinske škole Širokog Brijega, opkolilo je autobus i krenulo u divljački pohod.

- Jednostavno, svi smo ostali šokirani i u nevjerici gledali što se događa. Napadnuti smo od strane dvadesetak huligana koji su bili "naoružani" bejzbol palicama i metalnim šipkama. Nekoliko igrača dobilo je teže povrede. Neviđena sramota, jer radi se o djeci i to je ono što me dodatno pogodilo - rekao je Karačić za Avaz.