Hrvatska pošta Mostar otvorila je dva nova šalterska poštanska ureda u Livnu. Poštanski ured otvoreni su u prodajnim centrima Metropolis i Ivanović.

Otvorenju su, uz članove Uprave HP Mostar, nazočili premijer Hercegbosanske županije Ivan Jozić, ministar unutarnjih poslova Hercegbosanske županije Darinko Mihaljević te predstavnik ureda načelnika Općine Livno.

U ovim poštanskim uredima dostupne su usluge slanja pošiljaka Brzom poštom, mjenjačnica, usluge slanja i primanja novca zatim usluge platnog prometa koje obuhvaćaju uplatu svih računa, slanje pismovnih i paketskih pošiljaka, slanje brzojava, prodaja filatelije i ostale poštanske usluge. Radno vrijeme poštanskih ureda je od 9 do 21 sat svakoga dana osim nedjelje.

Ulaganje u razvoj poštanske mreže i kvalitetno pružanje poštanskih usluga prioriteti su Hrvatske pošte Mostar koja doprinosi cjelokupnom razvoju zajednice vodeći računa o potrebama svih korisnika.

Izjava: Mate Rupčić, predsjednik Uprave HP Mostar

Hrvatska pošta Mostar neprekidno ulaže u svoju infrastrukturu šireći mrežu poštanskih ureda, u kojima se svojim uslugama želimo što više približiti korisnicima. Strateškim planiranjem, nastojimo se prilagoditi tržištu i tržišnim uvjetima, uvođenjem novih proizvoda i usluga te otvaranjem novih lokacija šalterskih pošta kao što su ove dvije u Livnu. Visoka razina kvaliteta i dostupnost usluga je od izuzetne važnosti i prioritet poslovanja našeg poduzeća. Krajnji cilj Hrvatske pošte Mostar je zadovoljstvo svih naših korisnika te neprestano ulaganje i podizanje ljestvice kvalitete usluga.

Izjava: Ivan Jozić, premijer Hercegbosanske županije

Vjerujem kako će novootvoreni poštanski uredi Hrvatske pošte Mostar u Livnu donijeti osvježenje ovom našem prekrasnom kraju. Otvaranjem poštanskih ureda na još dvije lokacije u Livnu, kao gospodarskom središtu županije, učinit će dostupnijim stanovnicima našeg kraja obavljanje poštanskih usluga. Smatram da je ova inicijativa Hrvatske pošte Mostar dobra jer idu prema korisnicima na lokacije gdje to njima najviše odgovara, a to su svakako prodajni centri.