Svake godine u prosincu Google radi listu najpoželjnijih poklona za nadolazeći Božić tako što skuplja podatke o tome što ljudi najviše pretražuju.

1. iPhone 10

Najpoželjniji je novi super mobitel od Applea, koji košta uistinu papreno. Vjerujemo da ga neće baš svi koji ga žele - i dobiti!

2. Uggsice

Najpoznatije "ružne" čizme na svijetu i dalje su jedan od najdražih Božićnih poklona i to sasvim razumijemo - ciča je zima, a one su super tople i super udobne.

3. Call of Duty World War

Nova CoD igrica sigurno će se pronaći na listi mnogih gamera - a ako ti je dečko gamer, ovo je totalno dobar izbor. Hajde budi drug pa ubijajte Nazije zajedno na Štefanje!

4. Vansice

Jedne od najpopularnijih tenisica na svijetu imaju i svoje zimske verzije, pa se ne moraš čuditi što su završile i na ovom popisu.

5. Canada Goose

Točnije, njihova Shelburne parka jedan je od najtraženijih artikala. Osim što dobro izgleda, navodno te štiti baš u svim uvjetima, ali košta skoro kao iPhone

6. Matching božićne pidžame

Ne brini, nisi jedina koja sa svojom obitelji/dečkom/frendicom želi biti u istim pidžamama - izgleda da svi to rade!

7. Air Jordan 11 Retro

Iako su instantno bile rasprodane, pravi sneakerheadovi ih i dalje traže. I to u tamno plavoj i sivoj boji, jer one odaju počast njegovom fakultetu u North Carolini.

8. Fenty Beauty

Najpopularnija nova linija make upa by Rihanna jedan je od must-have komada kozmetike od rujna. Mislimo da je ovo idealan poklon za svaku ljubiteljicu (ili ljubitelja!) make upa!

9. MVMT satovi

Ne znamo zašto su ovi satovi toliko popularniji od drugih jer nama poprilično sliče na ionako već previše popularne Daniel Wellington.

10. Birkinica Poznata Birkin torba vjerojatno nikad neće nestati s popisa najtraženijih artikla, a vjerujemo da je to samo zato što je postala pravi statusni simbol. Pitamo se - sviđa li se ta torba uistinu nekome?