Najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković je u šesnaestini finala ATP turnira u američkom Cincinnatiju bio bolji od francuskog tenisača Benoîta Pairea s 2:0 u setovima (7:5, 6:2). Srpski tenisač niti u jednom trenutku nije doveo meč u pitanje te je za sat i 40 minuta izborio plasman u osminu finala gdje će snage odmjeriti protiv Belgijanca Davida Goffina, inače 13. nositelja na turniru.

Srbin je relativno lagano stigao do pobjede u ovom meču, a Francuz Paire se, iako je vjerojatno znao kako ima vrlo malo šansi protiv raspoloženog Đokovića, pobrinuo za možda i poen turnira. Prvo je skratio Đokoviću lopticu na mreži, a nakon što ju je Nole jedva jedvice stigao, potom mu je i poentirao udarcem kroz noge.

Potez je izazvao tzv. 'standing ovation' kod publike dok se Srbin s druge strane počeo smijati i u nevjerici gledati Pairea s druge strane mreže. Malo nakon toga Francuz se pobrinuo za još jedan genijalan potez kada je s poda poentirao Đokoviću i još jednom ga ostavio bez riječi. POGLEDAJTE VIDEO!