Danas su učenici, učitelji, roditelji  i njihovi gosti svečano proslavili Dan OŠ fra Jeronima Vladića. Tom prigodom u Domu kulture u Prozoru održana je svečana kulturno-zabavna priredba  koju su pripremili učitelji i učenici.

Sve nazočne, a posebno goste i uzvanike na početku priredbe koji su se udostojili svojim dolaskom uveličati proslavu,  pozdravio je ravnatelj škole Ivo Iličić. Svim učenicima i djelatnicima čestitao je Dan škole i zahvalio svima koji su dali svoj doprinos kako bi organizacija dana škole bila uspješna.

Prije početka priredbe prikazan je kratki video prilog razvoja škole kroz povijest koji je pripremio pedagog Nikica Beljo.
 

Ramski dekan i župnik župe Gračac fra Mato Topić u nekoliko crtica predstavio je biografiju fra Jeronima Vladića, istaknutog franjevca po kojemu je škola dobila ime.

Kroz kulturno-zabavni program smjenjivale su se razne recitacije, pjesme, igrokazi,  folklor i ples. Priredba je pokazala kako učitelji i učenici marljivo rade u izvannastavnim aktivnostima (sekcijama), a prepuna dvorana je to  prepoznala i nagradila ih zasluženim pljeskom.

Nakon priredbe upriličen je zajednički ručak, druženje djelatnika škole i njihovih gostiju, u motelu Rama u Prozoru.