Jučer je započelo prvenstvo Sportsko-ribolovnog saveza (SRS) F BiH u „Lovu na šarana i amura“ na Ramskom jezeru. 

Sve se to odvija u skladu sa Kalendarom takmičenja SRS F BIH za 2017. godinu. Prvenstvo SRS F BiH u disciplini “lov šarana i amura” je ekipno i nije ograničen broj ekipa po udruženjima, pod uvjetom da je udruženje izmirilo obaveze po pitanju članarine prema SRS Federacije BiH za proteklu godinu, te da natjecatelji posjeduju ribolovnicu i člansku markicu za tekuću godinu.

Kako je za naš portal kazao Vrhovni sudac na stazi gosp. Zijad Sinanović na natjecanje se prijavilo 6 ekipa i to: dvije ekipe iz Busovače, po jedna ekipa iz Banovića, Velike Kladuše i Gradačca i jedna ekipa domaćina Prozor-Rama.

Natjecanje je zvanično započelo jučer 18.08.2017. u 10:30 sati, i trajati će neprekidno do nedjelje 20.08.2017. do 12:30 sati, odnosno 50 sati bez prekida. 

Zanimljivost natjecanja je i u tome što je ovdje nazočan i državni prvak iz Busovače,  gosp. Zdravko Agatić te njegov sin Ivan, koji čine jednu ekipu, a dječak Ivan je najmlađi natjecatelj i ujedno najmlađi ribolovni sudac u BiH.

Po završetku natjecanja u nedjelju će biti zajednički ručak, te proglašenje pobjednika i prvaka Federacije BiH za tekuću godinu, te dodjela pehara, medalja i priznanja.

Svim ekipama želimo ugodan boravak i dobre natjecateljske rezultate na Ramskom jezeru.
 
Bistro!